Chockrosa början på dagen.

Kära Blogg
Mitt bästa råd till den som ska komma igång med löpträning är absolut att dra på sig springkläderna direkt när man kliver ur sängen. Det känns liksom ganska snopet, ja som en riktig förlorare, om man måste ta av dem igen, utan att ha sprunget det minsta lilla steg. Jag tänker alltid att oavsett väder och vind, så ska jag i alla fall ge mig ut i tio minuter. Om det sedan känns lika hemskt som man trodde innan, är det bara att vända tillbaka hem igen. Men se, då efter tio minuter har det börjat kännas helt ok och riktigt skönt. Så är det alltid.
Idag sprang jag med min snabbaste springfrisyr och gladaste kläderna som är en rosa springkjol. Man kan ju inte bli annat än pigg och glad en sån här fredag..
Dagen har varit som vanligt. Jobbat lite, handlat mat för en vecka, tittat upp om till Mando. Goa, fina Amanda!! Vädret har varit sommarlikt. Lunchen åt jag ute och sen krälade jag som vanligt runt här hemma med kameran i högst hugg på jakt efter nya vårtecken och allehanda småkryp. En långbent spindel och en baktung snigel blev dagens modeller.
Så kom Stefan hem efter jobbet och slängde sig i plurret direkt. Jag tror att det var ganska kallt för nu ligger han i soffan med långbyxor på sig. Och för er som inte känner honom kan jag berätta att det hör verkligen inte till vanligheterna. Han spatserar oftast glatt runt i hemmet i bara kallsippor, oavsett vad för dag det är.
Jag lagade stekt sill, färsk potatis, gräddfil… men det blev inget foto på det, för man kan ju inte hålla på att ta bilder på all mat, hur knäppt verkar inte det?
Dagens bäst ögonblick – när man plötsligt får syn på en lapp på skrivbordet!! Vem har skrivet den tro? 
Jag blev alldeles varm i hjärtat av all kärlek till mina snorungar. Löv jo ål!
 
 Ja, det får väl vara allt för idag…. eller föresten, Görel, jag såg på fejjan att du blivit fin i håret. Riktigt snyggt.
Hej då Bloggen.
 
 

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top