Bästa femfemman firades.

Hejsan.

På bloggen blev det tyst några dagar nu, då jag varit ute på vift med min kära dotter. Men mer om det en annan gång. Nu blir det ett inlägg om när en fin vän fyllde ”halvjämnt”.

Att hinna med överraskningsfester när det är vardag och alla jobbar, det är inte alltid det lättaste. Men vi slog våra kreativa huvuden ihop och ordnade i smyg ett litet enkelt kalas hemma hos oss. Några bilder hann jag inte med den där kvällen, mer än när jag började med dukningen kvällen före.

Efter kalaset såg vi sedan till att smyga ner en anonym uppmaning i hennes postlåda, där hon skulle vara redo för mera firande några dagar senare.  Dock fick vi ändra tiden något och ännu en anonym lapp fick smusslas ner i hennes postlåda.  Klockan 15.00 skulle hon vara klar för att bli upphämtad av ”någon”. Jag tycker nog att Petra var väldigt modig som vågade hänga med bilen som hämtade upp henne. En sådan läskig lapp får i alla fall mina tankar att gå till något i det kriminella slaget 🙂

När vi var samlade allihopa så gick färden ner till havet där vi skålade i bubbel och mumsade på lite tilltugg.

Vinden var en aning kylig där nere vid havet, men med bubblor i blodet och mycket skratt var det inget som direkt bekymrade någon av oss.

Sedan gick vår färd vidare till en restaurang i Ystad som blivit poppis på senare tid. Tumült – där sinnena möter det oväntade.

Det var gott, trevlig och mysigt. Och när man blir en femfemma, ja då förtjänar man att bli firad i dagarna två.

Världens bästa femfemma – så värd all uppvakning du kan få.♥

Dagens citat:

Riktiga vänner är de som säger snälla saker bakom din rygg.

Fina vänner ska man vara rädd om, och fyller de år så bör de firas med råge.

Ha det fint.

Kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Bästa femfemman firades.”

  1. Vilket fint firande ni gav er vän! Det är verkligen det bästa firandet tycker jag!
    Ha en fin tisdag!

  2. Grattis till din goda vän! Absolut är goa vänner värda att firas inte bara en utan två. Det är lite kalla vindar det tycker i alla fall jag som ofta fryser, men ännu är det bara vår och sommaren den kommer. Va mysigt ni varit iväg du och din dotter.
    Ha en fin tisdag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen