Avslutning i Mollys kurs.

Kära Blogg.
Att vakna upp med någon av döttrarna i huset är bara så mysigt. Att tassa runt och tända fyr i brasan, koka kaffe och morgonpyssla när man vet att någon älskad tös ligger och sover i stugan, det är en av livets stora gåvor.
Den här morgonen var det Amanda som låg där och snarkade och trynade gott.
 
Den här dagen var det ett riktigt busväder på Österlen, ja säkert på andra ställen också i vårt avlånga land. Väldigt kallt, blåsigt och regnigt hade vi det. Det var även dags för avslutning i Mollys hundkurs. Vi började med teori för att behålla våra hundar torra så länge som möjligt. Vi hade ett litet kunskapsprov på det som vi fått lära oss under hösten. Hör och häpnad gick jag och Molly och knep första priset som var en privatlektion för underbara Jenny, där vi själv får bestämma vad vi ska hitta på. Jag tror bestämt att jag ska föreslå att vi ska träna på att gå ut och fika med våra hundar, någon gång till våren. Jag bjuder, för det tycker jag att Jenny kan vara värd och det hade varit mysigt för både henne och mig. Jättebra vinst!
Sedan var det bara att bita ihop och ge sig ut i det Österlenska vädret. Jag ber om ursäkt för bildkvaliteten. Regn och snöblandade ”blager” på linsen ger inga fina bilder, så är det bara!
Tusen tack Jenny för en alldeles fantastisk hundkurs som verkligen har gett mersmak.
 
Och dagens höjdpunkt. Att få prata med min älskade unge som är lååååångt borta. Emmy i Australien.
Jag och Amanda trängdes framför telefonen när vi hade tusen frågor att ställa till min älskade tös.
Hjärtat kändes som det skulle klyvas mitt itu. Jag skulle så gärna vilja gett henne en stor bamsekram och snusat lite i hennes hår, men hon verkade ha det bra och roligt, så då är jag helt nöjd med det. Amanda sa efter en stund lite tyst …. mamma, jag saknar Emmy, jättemycket!
Kram på dig lilla skitunge, för jag tror att du läser det här!
 
Resten av söndagen blev det bara mys för hela familjen!
 
 
Dagens kloka ord:
De som är galna nog att tro att de kan förändra världen är de som också gör det.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 

 

 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top