Att känna sig som en prinsessa.

Hejsan.

Även om dagarna varit mörka och grå, så har temperaturen varit ganska hög i november.

Trots att det snart är den första advent, så var det en morgon då det fanns riktiga ”vikingar” i Gylleboskogen. Tuffingar som slagit läger och övernattat i ett litet tält intill sjön.

Morgonen var vackert grå och termometern visade på drygt tio grader i både luften och i vattnet.

Såhär har de flesta dagar sett ut den senaste tiden för mig. Min vanliga runda runt sjön i ett novembergrått väder. Men en morgon var lite annorlunda. Det var en morgon då jag kände mig som en riktigt prinsessa.

Den morgonen avslutade jag hemma hos min badkompis Tina, där jag blev såååå bortskämd. Jag kände mig som om jag vore en kunglighet. En stund i hennes härliga bastu, en varm dusch och sedan tidernas ljuvligaste frukost.

Tack finaste Tina för en härlig morgon.

Dagens citat:

Du kommer aldrig att vara fattig så länge du har ett hjärta som slår varmt för andra.

Människor som bryr sig om sina medmänniskor och har medkänsla för både människor och djur, de kan inte kallas fattiga – Tina, du är definitivt en sådan person.

Ha det bra och kram på er.

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen