Årets varmaste dag.

Kära Blogg
Det var en underbar morgon – och jag hör nu själv hur jag låter som en papegoja eller en gammal grammofon som hängt upp sig. Samma beskrivning varendaste dag.
Fast det var verkligen ljuvligt.
Plötsligt när jag gick där i min egen värld, föll det ett stilla regn som bara var så där mysigt.
 
I helgen ska det var det sedvanliga bilrallyt här i Gylleboskogen. När jag var en ung tjej älskade jag att åka ut i skogen och titta på dessa bilrally tillsammans med min kompisar, som allihopa var tuffa pågar. Fart och fläkt och såklart drömde jag om att själv få ratta en tillbucklad rallycrossbil.
Nu vet jag inte längre om jag egentligen är lika stormförtjust …. Att det ska bli ett sådant hallaballo och oväsen i min älskade skog. Ingen har heller frågat de som bor där, vad de tycker…. Den fina räven som strök en liten bit ifrån mig  i påskas, eller grävlingarna som är ute i gryningen och gör egna små stigar. Alla grodor, fåglar eller den unika hasselmusen. Rådjuren, vildsvinen … ingen av dem har fått chans att ge sin syn på saken och det känns inte riktigt lika kul längre.
 
Fortfarande är det noll och ingen aktivitet på grodornas parningsplats. Jag börjar bli lite rädd för att de sexstrejkar och har ingått i någon kyskhetssekt och lever i celibat allihopa.
 
Efter kontorsjobbet gick jag ut i min älskade trädgård. Min oas. Det kändes som om värmen slog emot mig. Hela 17 grader i skuggan visade termometern. Mina kläderna åkte av efter en stund och en ljuvlig stund i solstolen unnade jag mig och min kropp. Det ska va gött å leva.
 
Från det danska universitetsdjursjukhuset kom en hälsning från min älskade dotter Andréa, som gör sina sista veckor innan den tunga titeln är hennes. Djurläkare Henriksson.
 
 
Jag förstod att det handlade om ryggen, men fick gå in och googla ….
Översättning kom så småningom.
Jag är stolt och glad för din skull min älskade dotter ♥
 
 
Dagens tänkvärda ord:
 
”Bara en dröm” säger snusförnuftet.
Då har man glömt att drömmar skapar verklighet.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 

.

 
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen