Årets morsdag och Tångdala Lönnkrog

Gomorron
Oj oj, vad dagarna rusar. Redan är det torsdag, snart helg och idag är vi inne i juni månad. Galet!
Förra helgen var det morsdag, och jag har inte hunnit med att visa bilderna från den där dagen som var lite mer min egen.
Vädret var helt perfekt. Varmt och soligt. Min dotter Amanda och hennes pojkvän Jimmy tittade hit med en solgul, glad solros och en ask choklad. Även Stefan snodde åt sig lite uppmärksamhet då han ju också fyllt år i dagarna.
Lilla Emmygullet hade även hon köpt en underbar rosa blombukett.
Såklart minns jag äldsta dotterns förtjusande blombukett, som hon fixat från Canada … visst minns ni
 
Älskade ungar, att vara ER mamma är det absolut bästa som finns i hela världen!! Det är den titel jag bär med mest stolthet av alla … hmmm …jag har kanske egentligen inte så många fler titlar när jag tänker efter …. men mamma till systrarna Henriksson, det är det absolut bästa man kan vara här i livet!
 
 

Stefan fick till sin stora förtjusning fler trevliga badleksaker.
Det lär bli en väldigt skojig sommar för maken min!
 
Morsdagen avslutade vi med att köra till Peter Öhman och äta pizza på hans Lönnkrog i Tångdala.
Att sitta där i Peters trädgård och äta hans ljuvliga vedugnsbakade pizzor är inte bara en smakupplevelse, det är så mycket mer.
Tack Peter för Österlens godaste pizzor.
 
Dagens citat:
”Min fru är så himla barnslig!
Varje gång jag sitter i badet
kommer hon in och sänker
mina plastbåtar.”
//kunde varit Stefan ….
 
Njut av dagen. Hitta på något bus. Skratta och lev.
Kram på er.
 
Annika
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen