Arbetet kallar igen.

Kära Blogg
Så var det åter vardag och jobb igen.
Många kunder ringer och bombaderar Stefan när det är helg och högtider. Ibland säger de förvånat, ”men du svarade ju inte??” ungefär som de totalt missat att det varit påsk och vi alla firat Jesus på korset liksom. Så är livet att vara byggare.
Fast jag har det rätt bra ändå. Inga tider att passa, ingen som väntar på mig. Bara ett arbete som måste bli gjort. När spelar mindre roll.
Den här tisdagen startade jag som alltid. En runda runt sjön i det underbara vårvädret.
 
Non stop är inte bara en karamell, utan det är hur jag brukar jobba på mitt kontor. Jag glömmer totalt bort både tid och rum. Raster och lunch missar jag när jag är mitt uppe i min bokföring. Det kan vara ganska skönt, för när jag är klar, så är jag verkligen klar för dagen.
Den här eftermiddagen var det ljuvligt att komma ut i vårsolen. Jag tog lilla Snowie med mig till mitt grodställe för att se om grodornas parningscermoni var igång. Av ljudet att döma är det inte långt borta. Jag tror att tidpunkten beror på temperaturen i vattnet.
Stefan kom hem och grejade lite i badrummet.
 
 
I Australien packas det nog för fullt nu. Jag tror att det tas tårfyllda avsked av alla de fina kor som Emmy och Matilda fått stifta bekantskap med. För nu, nu går deras resa i världen vidare.
Lycklig resa älskade Emmy och Matilda♥
 
 
Dagens kloka ord:
Den som vill något helhjärtat finner en väg. De andra finner en ursäkt.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen