Äppelstugorna på Brahevägen.

Kära Blogg
 
Idag gick min tur ut på Brahevägen. Det är där de säregna små stugorna ligger. Stefan kallar dem för äppelstugor.
Det är som om man bara byggt ett tak och satt direkt på marken. Väldigt praktiskt när man ska rensa hängrännorna från löv. Man kan nästan ligga på knä och göra det.
 
 

Såklart finns där även andra små stugor. Där finns särskilt ett litet hus som ger en riktig Bullerbykänsla, den lilla stugan gillar jag.
 
 
Gosseparet ”svalor” ligger och jäser i sitt lilla bo.
 
Det var en kväll med en massa flygfän i luften. Dessa flygfän var sexgalningar i rött, förstod jag efter en närmare granskning. Överallt i gräset sexade de sig.
 
 
Om två veckor är det höst!
Japp, det har mina föräldrar lärt mig. När marknaderna är över är sommaren slut, det sa de alltid när jag var liten. Det är väl därför mina höstanemoner nu står med svällande knoppar. Jag tror inte på det där egentligen, att sommaren tar slut så knall och fall. Den ljuvliga gula rosen som jag fått av min svärmor Karin har precis börjat blomma och den är alldeles full av nya knoppar. Och så länge rosorna blommor, ja då är det sommar!
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Att vara känd på Instagram är ungefär som att vara rik i Monopol.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top