Allt som är vitt vitt, tycker jag är vackert ….

Kära Blogg
Ja, inte var det vitt på min runda den här morgonen i alla fall. Det var helgrått kan jag nog säga. Vattnet såg grått ut, himlen var grådisig och marken var gråbrun. Det enda som hade en lite gladare färg var mina små sippor i backen som tittat upp.
 
Ett tag till har jag min lilla arbetshörna kvar på det numera ödsliga kontoret.
På kvällen fortsatte vi att måla. Vitt såklart. Jag älskar vitt!
 
 
Det har varit dagar med tråkiga saker, saker som man inte bloggar om. Därför får ni hålla tillgodo med lite mindre text, och njuta av bilderna istället .
Så har jag haft bekymmer med näsblod, vilket bekymrar mig en del. Jag tänker att det kanske hör ihop med mitt höga blodtryck och att blodet liksom måste pysa ut någonstans … ”Ja, e de ente de ena, så e de de andra”; sa flickan …
 
Dagens kloka ord:
Be aldrig om ursäkt för dina drömmar.
Be aldrig om ursäkt för den du är.
Lev ditt liv utan att vara begränsad av andras fördomar.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen