Allt fokus på vår hälsa just nu.

Kära Blogg
Det var en bedårande morgon. Varmt och vackert.
 
 
Stefan åkte tillbaka till sin säng på lasarettet. Ett arbetsprov, där han fick cykla, visade tyvärr att något inte var bra med honom. ”Rutiningrepp”, sa läkaren. Såklart alltid nervöst ändå.
Tack alla som sänt mig och Stefan sina ord och tankar ♥
Jag passade på att måla lite på huset och på Lillebo, för nej, det är inte tänkt att det ska vara polkagrisrandigt.
 
 
Min doktor ringde också den här dagen. Jag övertalade henne att slippa blodtrycksmedicinen och lovade henne heligt och dyrt att själv få ner mitt tryck. Jag googlade och fick reda på vad jag skulle göra och förändra ….
* sluta röka – ✓(då måste jag ju först börja)
* börja med daglig motion – ✓(mina 6 kilometer/dag borde väl räcka)
* går ner i vikt – ✓(ok, de 3 trivselkilon ska jag väl lyckas få bort)
* äta hälsosamt -✓(ingen mer kvällsfika nu då) 
* inte dricka alkohol – ✓(slopar det där halva glaset champagne på nyårsafton)
* undvika stress – ✓(det har jag redan blivit bra på att undvika)
* dricka rödbetsjuice – där har vi det, det måste bero på att jag missat detta!!!
 
Så nu kommer trycket bli lågt och fint!
 
För övrigt var min magscanning utan anmärkning. Men man kunde tydligen se från framsidan att min rygg var uppsliten. Jag fattar noll!! Ska sådana grejer inte hålla i mer än 50 år? Jag önskar att det funnits någon sorts garanti. Till och med vår hästens säng har livstidsgaranti, det borde det vara på ryggar också. Förmodligen hade man väl ändå hänvisat till handhavandefel.
Fast så länge jag kan strosa runt i min trädgården och lukta på blommorna, då är jag lyckligt lottad!
 
Dagens tänkvärda ord
 
Så länge du gör så gott du kan med de förutsättningar du har, kan du alltid vara stolt över dig själv, oavsett hur det går.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen