Så jävla lycklig!

Kära Blogg
Min fredag var som många fredagar. Många järn i elden.
Upp i ottan, rasta hundar, skjutsa en dotter till sitt arbete, pappersprassel på kontoret, besöka frissan, veckohandla …. Ja, en fartfylld dag.
På kvällen var det dags att förbereda inför morgondagen. När det stod klart för Johnny vad som egentligen var i görningen, blev han så jävla lycklig. Han svassade, han krumbuktade sig och han kunde inte nog visa sin uppskattning över allt det gröna som fyllde vår tvättstuga. Lilla Molly var lika glad hon, utan att egentligen förstå varför.
Min rygg är långtifrån bra. Det kommer den aldrig att bli. Men jag hade bestämt mig för att hänga med mina militärkompisar ut och träna lite och trotsa det onda. Lika taggade båda två – jag och Johnny!
 
Så är min mangel lagad igen. Snabbare än Jas Gripen flyger fram anlände ett nytt kugghjul med posten hit. Nu är den lagad och funkar igen. Kanske uppskattade de min knasiga selfie
 
Jag har lyssnat på en ganska lång ljudbok. Konsten att vara kvinna. Den var helt ok med många igenkänningar. Dock kunde den bli lite tjatig och långdragen emellanåt. Ett medelbetyg från mig.
 
Dagens tänkvärda ord:
Börja nu att leva och räkna varje
dag som ett liv för sig.
 
Kram och Hejdå Bloggen från oss.
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen