Redo för mustigare färger.

(blogginlägget innehåller annonslänk)
Hejsan.
Nu när den underbara sommaren så smått börjat övergå i höst, så känns mina bleka, smutsrosa kuddar och filtar inte alls lika roliga och fräscha som de gjorde i våras.
Möblerna i vårt TV rum känns också lite fel och de har liksom aldrig riktigt smält in i rummets form sedan vi bytte plats på TV-rummet och kontoret för ett par år sedan.
Nu får det vara såhär ett tag till… åtminstone tills min egen byggmästare har möjlighet att bygga ett nytt hus åt de här gamla möblerna. För att kasta ut fungerande saker, det gillar jag inte…
Istället har jag funderat ut att jag ska fräscha upp rummet med lite ny textil tills det är dags för nya möbler. Kuddar och filtar i någon mustig färg. Kanske någon vinröd nyans eller kanske orange …. fast mest lutar det åt petroleumblått.
Just nu har jag sett att man får hela 20% rabatt om man klickar hem kuddar och filtar från Jotex.
Erbjudandet gäller hela denna veckan, så det gäller att passa på.
Jag tror nog att katten Judith kommer att gilla blåa kuddar och filtar.
Så blir det ju så mycket roligare att höststäda också, om man har något nytt som man kan piffa upp den gamla bruna TV-soffan med.
Kanske tänder vi en brasa i spisen och kryper upp i soffan och myser i kväll. Jag ska i alla fall gå loss och klicka hem lite nytt från Jotex.
Kvällens citat:
Jag vill mycket
som jag helst skulle vilja
att jag inte ville.
Ha en fin kväll och kram från mig
Annika
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen