På lätta fötter.

Hej hej
Hoppas ni har det härligt såhär på lördagkvällen
Jag tänkte bara kika in här på bloggen och slå ett slag för fotvård och vikten av att ta hand om sina fötter.
Fötterna är egentligen kroppens viktigaste del. Eller, i alla fall viktigare än håret. För håret har väl inte någon direkt funktion alls, mer än att sätta en personlig prägel på den det växer på och möjligtvis fylla ut en för stor hatt. Ibland ställer det där håret mest till med problem och är inte alls till någon glädje. Fötterna däremot, de är liksom de som ska hålla upp hela resten av kroppen. Glada fötter ger glatt sinne. Fötterna förtjänar omvårdnad.
Jag och Stefan går regelbundet på fotvård.
Fast till nästa gång så behöver Stefan kanske bara beställa tid för en fot, för ingen vet riktigt vad som händer med den andra … Lises reservfot är ett alternativ att ta till kanske ….
Jag kan verkligen rekommendera min fotvårdare till er alla. Lise i Brösarp. Ni hittar henne på Gästis spaavdelning. När jag varit hos henne så är det inte bara mina fötter som är glada, nej hela jag är glad!
Den här gången fick jag mitt skoskav från Budapestäventyret ompysslat, en tagg i tån borttagen och allmän fotkärlek.
Unna er det – det tycker ja – lite glada fötter.
Kvällens citat:
Drömmen räcker dit foten inte når.
Ja, i drömmen kommer man hur långt som helst, med eller utan fötter. Men man måste leva i verkligheten också och då behövs fötter.
Ha en fin kväll och kram från mig.
Annika
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen