Naturens underverk.

Kära Blogg
 
Den här dagen var det rejält kallt på Österlen. Jag har ingen direkt koll på vad just vår termometer pekade på, men jag skulle tippa på någonstans runt -14 grader kanske …
Jag vill tacka Amanda och lilla frusna hunden Snowie som drog med mig ut på tur den här eftermiddagen, trots att jag kände mig tämligen ledsen, skruttig och värkbruten.
Kram finaste Amanda♥
 
Vår lilla utflykt gick till vårt älskade Knäbäck där vattnet stigit så högt så vi lät bli att försöka ta oss ner på stranden. En ensam surfare lekte på de iskalla vågorna medan jag gick med små staplande steg på den isbeklädda trätrappan för att knäppa några bilder.
Turen gick vidare till det underbara Baskemölla. En promenad längs strandkanten fick mina livsandare att piggna till. Lilla hunden Snow blev rejält nerkyld och vi begav oss, med de mest fantastiska bilderna på våra näthinnor, hem igen.
Tack naturen för allt fint du skänker oss.
 
 

I fjor skulle alla människor leva sunt och det påstods att man skulle må såååå mycket bättre av att ha cocosolja i sitt kaffe. Det där provade jag ett tag…. ända tills jag fick maginfluensa och kräktes upp kaffe och kokosolja i en salig röra. Efter det kan jag inte tänka mig att dricka sådant elände igen.

Nu är det nya rön. Man ska koka sig en ingefärsdryck och ta sig en shot varje morgon före frukost. Jag älskar färsk ingefära så det kommer inte bli några problem.
I går rörde jag ihop min första flaska dunderkur.
 
Dagens tänkvärda citat:
Oavsett hur många misstag du gör
eller hur långsamt du åstadkommer
en positiv förändring i ditt liv, så
är du ändå mil före alla de som
inte ens försöker.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top