Mitt september 2022

Hejsan.

Här på bloggen blev det en lång paus igen. Förlåt alla ni trogna bloggläsare som brukar kika in här. Min tid och ork har helt enkelt inte funnits att tillgå. Allt sedan i somras har livet bara snurrat fortare och fortare, och jag har inte kunnat påverka någonting så mycket. Förutom att mest ha jobbat, så har jag haft daglig tillsyn av pappa Kurt som blev allt sämre under sommaren.

Mitt September kom att bli en tung och ganska jobbig månad för mig. Efter en påfrestande period för alla inblandade blev det dags att ta farväl av Kurt. Det har varit mycket att hålla styr på. Både saker som gällt mig själv och oss privat och sedan allt runt vårt företags avveckling, fastighetsförsäljning mm.

Men nu tänker jag bara se framåt, och jag hälsar därför oktober månad varmt välkommen.

Dagens citat:

Du har bara ett begränsat antal andetag. Du har bara ett begränsat antal hjärtslag. Fyll dina lungor med liv. Låt ditt hjärta slå för något som är värt att slå för. Lev nu, för allt vad du är värd.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”Mitt september 2022”

  1. Saknat dig Annika! Ser att det jag skrivit i förra inlägget fallit bort. Du har ju mycket framför dig, en liten kom till familjen och den äldste lämnade sin plats. Det brukar faktiskt va så en i familjen lämnar och en annan kommer. Du får vila dig och hämta andan där vid bryggan och njuta av hösten som verkligen kommit. Skruden på träden är gula för om en tid helt va kala, för att återhämta sig och bilda nya löv till våren, naturen är vis.
    Idag loppis för mig i Virrestad så avkopplande.
    Ha en fin söndag. Kram/MH

    1. Åhhh kära M, du är så klok och du har så rätt. Det är livets gång. Jag hade ”oflyt” att det blev så mycket annat runt omkring också, men nu ser jag en ljusning. Kram kram

  2. Man bloggar när man vill, kan och orkar. Du har mycket omkring dig nu, förhoppningsvis blir oktober lugnare för dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen