Mitt Mars 2024

Hejsan

Mars gick så väldigt fort tycker jag.  Bara några enstaka få morgnar med sol och härligt väder fick vi njuta av vid sjön. Vårtecknen ploppade upp både här och där. Vår lilla hund Molly fick åka till veterinären och få en tandsanering gjord. Hon blev 8 tänder fattigare och Stefan blev 11 tusen fattigare… Så underbart att veta att hon inte har ont längre.

För mig avslutade jag månaden med några dagars arbete i varumottagningen på bästa Lokalföreningen, innan jag gav mig i kast med att fira påsk.

Och så höll jag på att glömma det viktigaste – såklart firade vi Emmys födelsedag.  Vi festade till det med ett litet kalas här hemma i Gyllebo för nära och kära.

Nu har vi vänt blad i kalendern, och hos oss hänger en vacker bild av Lisa Aisato på ”april-uppslaget”.

Jag hälsar April månad välkommen med en smula nervös förväntan. Jag håller tummarna för en riktigt fin vårmånad med mycket sol, för det tycker jag minsann att vi alla kan behöva nu.

(foto av min väggkalender, tecknat av bästa Lisa Aisato)

Dagens citat:

Att ångra sina erfarenheter är att hejda sin utveckling.

Ha en fin tisdag och kramar från mig.

 

Dela gärna

6 reaktioner på ”Mitt Mars 2024”

 1. Sol och värme vore välkommet, men denna veckan verkar inte bjuda på det. Påsken var verkligen kall. Men man får vara glada att det inte regnat. Det gör det idag. Det visste vi, så vi körde hem igår.
  Ha en fin tisdag!

 2. Tiden den rusar det är redan april det går för fort framåt kan jag tycka.
  Mars var väl rätt ok men nu vill vi har mer sol och värme och träd och buskar ska börja grönska älskar den kommande tiden.
  Jättefin kalender du har så vackra bilder.
  Kram/MH

  1. Jag längtar också efter sol och värme nu, men vill samtidigt stoppa upp tiden… Min kalender är så fin, hon är väldigt duktig på att teckna Lisa Aisato. Kram kram

 3. Alice Radomska

  Era små vovvar är precis sådana som det skulle glädja mig mycket att träffa på min morgonpromenad. Men tyvärr – i min trakt fjärran från Gyllebo är hundarna i alltför många fall riktiga monster, som jag får gå rejäla omvägar eller vända helt och hållet för att undslippa. Jag antar att hundars karaktär återspeglar husses och mattes (tja, om inte fientlighet så i varje fall okunskap och nonchalans i hundägarskapet). Men som sagt, Annika, era vovvar är på dina bilder alltid så rara gosedjur. Pigga, friska, nyfikna, söta. Heder åt er.

  1. Våra hundar är alltid glada och pigga. De har egentligen bara en nackdel och de är att de inte kan vara tyst, utan de skäller av glädje och nyfikenhet så fort det kommer någon. Såklart går det över efter en stund när de fått hälsa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen