Mitt Januari 2023

Hej.

Redan har en hel månad passerat på det nya året, och jag tycker att jag knappt hunnit att vänja mig vid att det är 2023. Januari har inte direkt bjudit på något storslaget väder, utan mest har det varit grått, mulet och blåsigt. Men några härliga gryningsdopp har det trots allt blivit för mig. Vi har firat min dotter Amandas födelsedag i Tomelilla. Min yngsta dotter Emmy har varit hemma i Gyllebo över en helg så jag fick rå om henne lite extra.  Mest har januari ändå gått åt till alla måsten som jag bokat in på mina lediga dagar. Sådant där som optiker, ögonläkaren, ortoped, veterinär, frissan …

Nu hälsar jag februari månad välkommen. En månad då en urnsättning för pappa Kurt väntar. Även ett kärt återseende av min dotter Andréa kommer det förhoppningsvis att bli. Hon har inte varit hemma i Sverige sedan i somras, så jag hoppas jag får chans att tillbringa någon dag med henne nu när hon kommer hem någon vecka från Canada.

Dagens citat:

Det kommer alltid att finnas problem i ditt liv. Lär dig att njuta av livet under tiden som du löser dem.

Kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Mitt Januari 2023”

  1. Fattar inte heller hur snabbt januari gått, men ser så fram mot en ny vår, med sol och skönt och knoppar i träd och buskar.
    Åh va roligt att Andrea kommer hem till er, hon kanske stannar i Skåne nu tar jobb på en klinik hemmavid.
    Urnsättning tycker jag är fint, ett avslut på livet. Man brukar få gå in i kyrkan där står den fina urnan och ett tänt ljus. Ha en fin stund när det blir av.
    Må väl/MH

  2. Januari har verkligen rusat förbi! Så mysigt att få rå om dottern (förhoppningsvis då). Är det ända sen i somras hon var hemma. Ofattbart. Känns som det var nyss jag läste det! Ha en fortsatt fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen