Mitt februari 2020

Hej hej

Februarimånad blev nog vindarnas och regnets månad. För fy tusingen vad det har stormat och blåst här på Österlen. Jag har i vanlig ordning trotsat vädrets makter och varit ute och vandrat så ofta jag fått tillfälle. Jag har även fått brottats med en envis förkylning som haft sitt grepp om mig i så gott som hela februari. De första vårblommorna har kikat upp och tranorna har anlänt till Gyllebo. Även lärkan är sedan ett bra tag tillbaka. Mitt lilla barnbarn har hunnit bli fyra månader och allt har tuffat på i sin gilla gång.

Min rygg och mina diskbråck har inte varit snälla den senaste tiden. Den ischias de gett mig har begränsat löpningen, som den här månaden stannar på ynka 35 kilometer. Men nu tackar jag februari för den här gången och hälsa katternas månad, mars, välkommen.

Dagens citat:

Du mår bättre om du: Tänker mindre och känner mer. Surar mindre och ler mer. Talar mindre och lyssnar mer. Dömer mindre och accepterar mer. Tittar mindre och gör mer. Klagar mindre och uppskattar mer. Fruktar mindre och älskar mer.

Ha en riktigt fin dag och kram från mig.

Annika

 

 

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Mitt februari 2020”

  1. Vilka härliga bilder Annika men vad trist med ryggen. Hoppas att du får ordning på den till sommaren. Och lilla barnbarnet… så söt! Kramar från Stockholm! //Tina

    1. Tusen tack för dina ord. Det brukar läka ut i ryggen, så det håller jag tummarna för. Visst är det ljuvligt med barnbarn!! En stor kram till dig också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen