Mitt April 2023

Hejsan.

Med April så kom våren på riktigt. Vi har firat påsk med goda vänner. En helg i April var Scott här och sov över, då var det full rulle från morgon till kväll. Vi har njutit av den vackra naturen och vi har varit med familjen vid Vantalängan där vi grillade korv. Jag har haft ganska mycket att stå under April månad. Pappa Kurts hus blev fotograferat och lades ut till försäljning så det har varit mycket städning och fixande där.

Jag fick ny ögonmedicin i början av månaden som hade rejäla biverkningar som gjorde mig både trött, mentalt lite konstig och yr. Fast till min stora lättnad så pekade den senaste undersökningen på att mitt tryck nu äntligen kan vara på väg nedåt, och då kan jag faktiskt leva med att vara en aning yr, snurrig och ha svidiga ögon.

Nu hälsar jag sköna Maj så välkommen. Och om allt nu har gått som planerat så befinner jag mig i detta nu i Kanada hos min älskade dotter Andréa, som dessutom fyller hela 35 åt just idag ♥ Grattis älskade unge!!

Dagens citat:

Inga pengar i världen kan ge tillbaka dagen du har idag.

Njut av dagen och ta tillvara på tiden, den är inte oändlig.

Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

3 reaktioner på ”Mitt April 2023”

 1. Åh ja du är på resande fot eller rent av framme hos din dotter. Grattis på hennes födelsedag!
  Hoppas ni får en fin resa och har det mysigt i dotterns land.
  Lycka till med försäljningen av din fars hus eller kanske rent av redan sålt.
  Må väl hälsa och var rädd om dig. Kram/MH

 2. Så skönt med dina ögon.
  Vår april slutade abrupt. Tack och lov med lyckligt slut. Timmarna det pågick var de värsta i livet. Du kan läsa hos mig. Minns du inte adressen så kan jag skicka den på Instagram.

 3. Oj vilka härliga bilder, verkligen mysig miljö du har runtomkring dig!
  Älskar naturen och önskar man kunde spendera mer tid där men det den stora ursäkten är ju rätt dålig, att man inte hinner.

  Hoppas vi får se fler härliga bilder framöver

  Ha en trevlig vår/sommar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen