Min första reservdel.

Kära Blogg.
Japp, idag har jag fått min första reservdel. I morse var jag på plats hos tandläkaren och fick min vita, fina nya tand. Visserligen har jag både glasögon och kontaktlinser redan, men det räknas mer som extra utrustning tycker jag.
Man kan säga att jag har tanden på ”öppet köp”, för i morgon ska den gjutas fast riktigt, om jag är nöjd med den. Jag liksom bara provar den idag.
 
Stefan har gjort en nödutgång i trädgården åt mig. Jag tycker att det kan vara bra att kunna ta sig ut även på baksidan, man vet då aldrig när den grinden kan komma till nytta ….
Idag har det varit riktigt aprilväder. Regn och sol om vartannat.
Jag passade på att plantera om lite olika blommor som jag fått av min rara granne Ursula förra sommaren. Har jag förstått Ursulas engelska rätt, så kommer jag att få fler plantor denna veckan. Jag hoppas jag får mer daggkåpa. Jag älskar dem. Så älskar jag min minirhododendronbuske, som strax slår ut i full blom.
 
Ikväll har jag bakat kanelsnurror. Det luktar ljuvligt i huset nu, och jag hoppas verkligen att bullarna är goda. Jag har använt mig av ett nytt recept som jag hittat i en tanttidning, så det borde väl vara bra. 
För några veckor sedan när jag bjöd på kaffe och kakor, spottade Samuel 8 år ut sin halvtuggade bulle i handen, gjorde en grimas och sa med avsmak …  ”torra”!! Ja, det var inget bra betyg. Det är egentligen skönt att inte alla gäster gör så, även om jag förespråkar ärlighet.
Hursomhelst, jag ska prova dem på Emmy och Stefan ikväll och hoppas på bra betyd.

 
 
 
Tack för idag och hejdå Bloggen
 
P.s Håll tummarna nu för att jag inte sväljer tanden i sömnen … den är värd ett femsiffrigt belopp. Det hade blivit lite jobbigt att få tag på den igen.
Hejdå!
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top