Kvalitet från 70-talet.

Hejsan.
Jag tycker om när det ser lite ombonat och trevligt ut. Även på vår veranda.
Just nu har jag en gammal plastmatta liggande där. Och då kan man verkligen tala om gammal.
Den här mattan har hängt med mig ända sedan jag var barn i början av 70-talet. Det är kanske inte den mest trendiga och finaste mattan i världen, men jösses vad den väcker härliga minne hos mig. Rena nostalgikicken.
 
När vi nu pratar om kvalitet på min 70-tals matta, så får jag väl visa er motsatsen på vår Kärcher högtryckstvätt.
Inte mycket kvalitet på de här hjulen. Men min man är då inte rådlös….
 
 
Jag och hunden Johnny startade den här veckan med en ljuvlig joggingtur. Det är den bästa starten jag kan få på en måndagmorgon. Just den här måndagen så gick det lite lättare och lite fortare. Kanske för att jag hade mina nya, snabba springbyxor från Ullared på mig!?
 
Allt är nu klart för att kunna flytta vår lilla vedbod till sin nya plats på tomten. Stefan har nu gett sig på markarbetet för det nya husprojektet. Oj, vad det ska bli spännande.
 
Eftermiddagen bjöd på ljuvligt väder med ljumma vindar och solsken. I trädgården kan man nästan se hur allting växer och frodas just nu.
Julrosorna liksom vänder sina ”ansikten” mot solen, fast jag tycker nästan att de är lika vackra bakifrån.
 
Lilla valpen Lykke var alldeles vild av vårkänslor och katten Felix hade nog också lite pirr i kroppen den här måndagen.
 
Så har jag äntligen bestämt mig och gjort det där ”klicket”. Klicket som bekräftar beställningen på min flygbiljett. I juni kommer jag att åka och hälsa på min äldsta dotter i Canada. Oj vad jag längtar!!
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Lever jag verkligen,
eller lever jag bara?
 
Jodå, jag känner mig i högsta grad härligt levande.
Hoppas ni alla också känner av livet och lever det precis så som ni själv vill och önskar.
Ha en skön tisdag.
Kram Annika
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen