Kunde inte låta bli.

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hejsan

Nej, jag skulle absolut inte handla några blommor när jag var på ICA senast. Jag skulle bara precis handla det lilla som stod på min inköpslista.

”Hannlelappen” som vi säger här på Österlen.

Inget mer än det som jag planerat, det hade jag föresatt mig i alla fall.

 

Så stod den bara där, den här ljuvliga rosenbuketten. En knippe buskrosor som fick mig att tänka på färgen ”jordgubbsmjölksvitt”.

Ja hur står man emot sådana frestelser?

Jag kunde såklart inte låta bli…

Hoppas ni mår gott såhär dagen före första advent. Jag ska smaka på årets upplaga av Blossas glögg och Stefan kommer att njuta av sin söta saftglögg utan alkohol. Det brukar sluta med att jag också dricker av den där saftglöggen, för egentligen är den godast tycker jag.

Min första amaryllis blommar redan, så nu ska den få flytta in på toaletten. Där tycker jag att det passar så bra att ha lite blomster nu till advent. Där kan man sitta i lugn och ro och bara njuta av det vackra.

Kvällens citat:

Använd spegeln och inte kikaren när du letar efter fel.

Tips på fina glöggkaraffer finns  HÄR, och HÄR och en vacker vas finns HÄR.

Ha en riktigt härlig kväll och kram från mig.

Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen