Kalas hos älskade ”Mandopandolino”.

Kära Blogg
Jag har börjat att återvända till livet igen. Nu är det inte så att jag varit döende alls på något vis, det bara har känts så.
Den här dagen lyckades jag ta mig ut en liten tur med hundarna i skogen. Både Molly och Johnny var överlyckliga och deras vilda tangoliknande danser avslöjade hur förtjusta de var. Det var alldeles fantastiskt skönt att få andas skogsdoft igen.
 
 

På kvällen var vi bjudna på födelsedagskalas hos min älskade Amanda i Tomelilla. Stackars Stefan, han hade fortfarande bry med sin mage och la en stor del av sin eftermiddag på att pendla mellan Tv-soffan och dasset. Tyvärr fick han ta det tunga beslutet att stanna i Gyllebo, i hemmets lugna vrå, istället för att åka iväg på festligheter.
Fina, underbara Amanda hade dagen till ära gjort en egen smörgåstårta som var något av de godaste jag ätit. Jag misstänker att Amanda fått ärva vissa färdigheter från sin mormor Ingrid. Dessa egenskaper har sorgligt nog hoppat över en generation.
 
Tack min dotter för en fin kväll och grattis på din och Elvis Presleys dag.
 
… från Australien kom denna uppdatering.
Var rädd om dig Emmy och lek inte med elden!!!!
 
 
Dagens kloka ord:
Smärta har gjort dig starkare. Tårar har gjort dig modigare. Ett brustet hjärta har gjort dig klokare.
Så tacka ditt förflutna – det har gjort dig bättre rustad för att möta framtiden.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top