I Apotekarns trädgård.

Kära Blogg.
Idag var det dags för mig att åka till Lund och få träffa en ortoped och få min rygg/höft undersökt ordentligt. Jag kan bara säga att det finns några få tillfälle där personkemin inte alls stämmer, och detta var ett sånt tillfälle … Farbror Doktorn hittade alls inget fel och sa med lite översittarton i rösten ”men så ont gör det väl ändå inte utan att du står ut”… Gubbskrälle, tänkte jag för mig själv. Man känner väl när något är galet och molar och värker. Nåväl, en röntgen av höften skulle det kostas på framöver. Och en bra sak med besöket i Lund var att vi fick parkera bilen gratis …
Lite slokörad och nerstämd, var det bara att ta tag i kontorsgörat när jag kom hem igen.
Men så tittade solen plötsligt fram genom molnen och vi bestämde att äta kvällsmat på Apotekarns Trädgård i Simrishamn. Vips, så var det en härlig dag, trots allt.
 
Lite hundträning har jag hunnit med. Platsliggning. Lite svårt tycker Molly, som behöver en del privat träning framöver, utan Johnny. Fast ibland lyckas det och då blir det belöning …
 
 
Dagens kloka ord:
 
”Vid varje givet ögonblick har du möjlighet att säga: Det är inte så här historien ska sluta.”
 
Hejdå Bloggen från mig och ”Fellegrisen”
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen