Hotell Grand Riviera Princess.

Kära Blogg
Livet i Mexico rullar på. Eller man kan säga, det flyter fram. Lugnt och behagligt.
Jag hade bestämt mig för att äta lite extra nyttigt de dagar jag är här. Fast nu har jag ändrat mig lite. Det får vara måtta på nyttigheter.  Spenat och kaktusdrink till frukost var inte riktigt min melodi.
 
 
 Här på hotellet är det inte bara tvåbentingar som bor. Här bor också en stor flock näsbjörnar. De är så väldigt söta. De finns överallt här. Inte det minsta påträngande är de, utan deras uppgift är bara att äta farliga kryp, såsom skorpioner och annat obehagligt. Mysiga djur.
 
 
 Här bor också en massa kräldjur. De jag sett är ödlor i alla de storlekar. Men här är ett träsk som man passerar när man går till stranden och där var det visst en krokodil igår. Framöver kommer jag hänga där lite mer med min kamera … tror jag.
 
 
Till sist kan jag bara dystert konstatera att tacos, det är ingen maträtt som di här mexicanarna  kan tillaga. Inte särskilt gott i min smak.
 
 

 
Kram och Hejdå Bloggen.
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen