Envisa barn kan leka.

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hej

Det sägs ju att lika barn leka bäst. Men stämmer det?

Det var på min Gårdlösavandring som jag stötte på den gulligaste lilla åsna man kan tänka sig. Glad som en speleman kom den sättande på snabba ben mot oss.

Även om en hund och en åsna inte direkt är särskilt lika varandra, åtminstone inte vid första åsynen, så fanns det allt en gemensam nämnare dem emellan. Likheten mellan Johnny och en åsna är såklart envisheten.

Efter ett tag lämnade vi dock den lilla söta åsnan där i sin hage.

Kvällens citat:

Det finns de som ser på saker precis som de är och frågar varför. Så finns det de som drömmer om saker som aldrig hänt och frågar sig varför inte.

Tips: När jag inte är ute och vandrar i naturen så älskar jag att skrota runt i mjuka bekväma plagg. Ett sånt HÄR fräscht set hade passat mig perfekt. Eller kanske de HÄR shortsen och den HÄR topen, när jag hamnar i soffan framför TV.n efter duschen. Jag köper nästan alla mina underkläder på TWILFIT och är så nöjd med dem.

Ha det gott och kram

Annika

Dela gärna
  • 40
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top