En vit jul på Österlen

Hejsan.

Så fick vi äntligen en vit jul i Gyllebo . Jag bara älskar det!

Med några bilder från en tidig lillejulafton vill jag bara kika in här på bloggen och önska Er alla en härlig fortsättningen på julen.

Jag ska ägna min dag åt lite återhämtning i mitt eget sällskap. Kanske njuta av en härlig tur i skogen, jag och hundarna.

Inne i vårt hus ståtar årets vackra julgran. Såklart en Österlengran från Jeppssons i Stiby. Lika vacker som alltid.

Livet är allt bra mysigt.

Dagens citat:

Nu har jag ställt in min våg i garderoben och där kan den stanna tills den har sagt förlåt.

Kanske är det fler än jag som känner sig lite spända om magen så här i juletid. Fast det där brukar balansera upp sig igen när vardagen kommer tycker jag. Som äkta skånetös njuter jag av all traditionell julmat som bjuds dessa dagar. Ja nästan allt tycker jag om – utom griljerade ”grisafyddårr”, eller grisatassar som en del kallar den här delikatessen.

Ha det fint och kram Annika

 

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top