En svag doft av höst.

Kära Blogg.
Den här morgonen fick jag den första doften av höst i näsborrarna. På ett ställe la jag märke till de första skiftningarna mot rött i trädens blad. Samtidigt njöt jag till fullo av den underbara sommarmorgonen. Scouterna var redan i full aktivitet. På ett ställe hade ett stort träd fallit över stigen. En ensam, klen maskros strålade mot mig som en sol. Det blev ytterligare en underbar morgon runt sjön.
 
 
Mina tankar är som så ofta hos min yngsta dotter. Jag längtar så väldigt efter att få ge henne en kram, efter att i all enkelhet äta frukost tillsammans med henne. Att bara få höra hennes säregna kluckande skratt.
-Emmy, jag vill verkligen att du kommer hem snart!
 
 
Dagens vackra citat:
 
Varför mäter vi tidens flykt med blytyngder?
Varför inte med rosor, upplevelser, förhoppningar och poesi?
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen