Dåligt Ikea!

Kära Blogg
En hel dag har avlöpt utan att jag tagit ett enda litet foto.
Käre tid, vad bloggar man då om?
Min dag var fullspäckad med jobb, hundar, skog, en härlig vän på besök, ja och så mitt älskade yogapass som avslutning på kvällen. Inte en bild finns som bevis, så allt det där får ni tänka er i fantasin. Mina yogabyxor var för dagen försvunna så ni får tänka er att jag är utan dem ….
 
Något jag i flera dagar retat mig på är min nya fina gryta från Ikea.
Eftersom min induktionshäll kräver särskilda grytor, har jag fått införskaffa en ny lite mindre variant. På Ikea köpte jag en underbart söt liten emaljerad gryta. Den skulle passa utmärkt till potatis för mig och Stefan. Jag hade verkligen älskat den där grytan, om det inte varit för locket. Skiten rostar! Rostiga vattendroppar trillar ner på de nykokta potatisen och det ser inte vidare aptitligt ut. Även om det kanske kan klassas som extra järntillskott, så tycker då inte jag att det ser roligt ut med rostfläckar på maten jag serverar.Dåligt Ikea!
 
Det var så sant. Jag har varit hos tandläkaren. Det var en ren rutinkontroll. På 15 minuter var det hela kollat klart. Blanka papper. 875 kronor – var god skölj!
 
Dagens tänkvärda:
Du kan misslyckas många gånger,
men du är inte misslyckad förrän du börjar
skylla på andra.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen