Att avnjuta en delikatess.

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hej

En av mina absoluta favoriter bland all julmat som finns, det är nog lutfisk. Nu vet jag att det långt ifrån är alla människor som anser att den här rätten är särskilt god eller speciell.  Några anser till och med att lutfisk är direkt oätligt…. däribland mina egna ättelägg. I min familj så är det bara jag och Stefan som verkligen gillar det.

Därför passar vi alltid på att njuta av den här delikatessen en kväll när vi är själv hemma. Helst vill jag ha julmust att dricka till, men även julbryggd passar bra och helst juldricka från Tomelilla. En riktigt stark senapssås och några droppar smält smör.

Det här med mattraditioner är ganska spännande tycker jag, och jag lagar med glädje några av våra gamla svenska maträtter ännu. Och då med en god kokt potatis till. För jag tycker minsann att våra fina knölar har fått dåligt rykte och en lite tråkig stämpel. Fettbildande?? Det finns ju inget bättre tillbehör än svenska närodlade ”panntofflor”. Och så är det ju såååå himla gott.

Kvällens citat:

Du går ner i vikt i köket och skaffar en vältränad kropp på gymmet.

Fast inte tusan måste man ta sig iväg hela vägen till ett innestängt gym. Jag snörar hellre på mig skorna och springer några kilometer.

Tips: jag springer och joggar i alla väder. Det kräver såklart lite extra bra kläder under vinterhalvåret. VANTAR, LÖPARSTRUMPOR   och lite extra VÄRME FÖR RUMPAN. Just nu har STADIUM upp till 70% rabatt. Det är ju då man ska passa på.

Ha en fin kväll.

Kram Annika

 

Dela gärna
  • 42
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top