Det är inte lönt att stressa.

för det blir jul i alla fall!

Hejsan.

Jösses så fort tiden springer. Om bara två veckor är det den stora uppesittarkvällen, den där kvällen då det mesta ska vara klart inför julen. Då när skinkan ska stå i ugnen medan vi som bäst klär vår julgran här inne. Den där underbara kvällen som jag njuter mer och mer av för varje år tror jag.

Ja, jag njuter för fulla muggar, för jag har lärt mig att bara välja ut de bästa bitarna av julen och njuta till hundra procent.

Julstädningen kommer numera långt ner på den där ”att-göra-listan”. Man kan helt enkelt bara lyfta lite på ena mattkanten och sopa in lite grus där, sedan så kör man den stora vårstädningen istället. Kanske har jag mer överseende med lite grus på golven nu sedan jag börjat använda inneskor för att inte få hälsporre. Ja, det finns då inget ont som inte har något gott med sig.

Kvällens citat:

Fokusera din uppmärksamhet på nuet och berätta sedan för mig vilka problem du har i det ögonblicket.

Tips: Och har ni julklappar kvar att köpa till någon, så kan jag tipsa om lite smycke som i alla fall jag själv blivit glad för. Örhänge som DESSA, eller armband som det HÄR. Fler Thomas Sabo smycke hittar ni HÄR

 

Ha en fin kväll och kram

Annika

 

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Det är inte lönt att stressa.”

  1. Julklappstips-Gåvobrev tex Unicef. MYCKET bättre än all världens prylar. Det är vad jag ger både maken och barnen med respektive. Än har ingen misstyckt.
    Är det något barnen (mina) verkligen behöver kan de få det också, men det behöver inte vara på julafton

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen