Äppelträden blommar i Mellby.

Hejsan.

Det är den tiden på Österlen nu – tiden då alla äppelträden står i blom.

Fälten ligger nysådda och hoppas på regn. I kanterna blommar vilda körsbär, tjörnebuskar och en massa annat vackert. Klövervallarna ser gröna och frodiga ut.

På vår väg till Mellby kyrkogård, var vi bara tvungna att stanna och njuta av den ljuvliga vy som de blommande träden utgjorde.

En del äppelsorter står i sin vackraste blomning just nu, medan andra verkar vara lite senare.

Nu gäller det bara att hålla tummarna för att frosten inte kommer och förstör. För visst vill vi har en riklig äppelskörd av Österlenska äpplen till hösten!?

Dagens citat:

Vad alla människor behöver få höra:

Jag tror på dig. Jag bryr mig. Jag finns här för dig. Jag älskar dig.

Tänk på det, alla behöver höra att de är värdefulla. Alla behöver få den bekräftelsen.

Kram Annika

 

Dela gärna
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 reaktioner på ”Äppelträden blommar i Mellby.”

 1. Det skiljer massor i vårt avlånga land- äppelblom så fantastiskt vackert. 😊 Här uppe i norr har vi fått ett lite pudertäcke av snö nu på morgonen.
  Allt gott/ Cattis

  1. Oj … fast vi har haft ganska kyliga dagar med några graders nattfrost den senaste veckan. Så en del sköra små knoppar och skott har nog fått en del skador. Ha det bäst. Kram kram.

 2. Vissa människor säger att de inte behöver bekräftelse, men oj hur fel det är. ALLA behöver bekräftelse och det är precis därför jag försöker se det fina i alla människor istället för att störa sig på saker. Gillar verkligen auran på din blogg, ha en fin dag <3

  1. Så rätt, för så är det ju. Alla behöver bekräftelse, det är en livsnödvändighet liksom mat och syre. Tusen tack för din fina komplimang. Och fortsätt att se det fina i alla människor, det kommer att ge dig så mycket tillbaka i goda energier. En stor kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top