Affärslunch och studentfest.

Kära Blogg
Ett strålande studentväder bjöd den här dagen oss på. I alla fall om man hade firad studenten i Gyllebo.
Jag och hundarna gick en lite mindre runda i stugbyn den här morgonen. På ett ställe har de gjort en mysig liten genväg som döpts till Trollstigen. Barnen som bor där har gjort stigen till en underbar upptäcksfärd.
 
På lunchen var vi båda, jag och Stefan, utbjudna av XL på lite mat. Det var några av mina gamla kolleger  och min goe gamle chef, Nyberg, som ville fira att Stefan fyllt 60 år. På ”En gaffel kort” åt vi den ljuvligaste lunch man kan tänka sig. Det är ett av Simrishamns bästa matställe … näst efter Vineriet.
En lite present i form av ett presentkort i en jaktaffär blev det också för Stiffe. Visserligen påpekade Nyberg att han redan fått mig i gåva för en del år sedan, men att det nu var dags för ännu en present.
Tack mina fina vänner för ni kom ihåg maken min ♥
 
Jag jobbar på med mitt skafferi, och elektrikern undrade vilken armatur han skulle sätta upp därinne. I min fantasi såg jag framför mig en antik gammaldags glaskupa. Lite skeptisk såg han ut, vår elektriker, när jag försökte förklara hur jag ville ha det.
Jag tog kontakt med min nyfunne lampleverantör på nätet, och såklart hade han något i min stil.
En ljuvlig gammaldags liten lampa pryder nu sin plats inne i skafferiet.
 
 

 På kvällen var vi bjudna att vara med på vår duktige snickarlärling, Joels studentfest.

Joels släkt känner jag sedan min ungdom. Joels pappa, Pontus, är en skolkamrat till mig, så därför var det extra roligt att få vara med och fira honom den här kvällen.
Ett stort tack och lycka till i framtiden Joel. ♥
… vi ser fram emot att få ha dig som anställd snickare på måndag!
 
 
Dagens kloka ord:
Ge aldrig upp något som är viktigt för dig.
Det är arbetsamt att kämpa,
påfrestande att ha tålamod,
men det är helt olidligt att behöva ångra.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen