11 månader kvar.

Hejsan.
Tror ni på skrock? För i så fall kan ni gå och lägga er igen. Dra täcket över huvudet, knipa igen ögonen, hålla andan och bara försöka överleva. Det är nämligen fredagen den 13:e idag!!
Jag tror inte särskilt mycket på sånt där, så jag tänker leva på för fullt, så som jag brukar göra. En dag som alla andra bara.
Jag tänker inte så mycket på om det springer en svart katt över vägen. Den är väl bara på väg till andra sidan helt enkelt.
Om det finns något skrock om spindlar, det vet jag inte. Men jag brukar alltid se väldigt mycket spindlar nu på hösten. En del  är ganska fina tycker jag.
Jag har en blomma som snart sjunger på sista versen i trädgården nu. Den är lite lik en blandning av en fjäril och en spindel tycker jag.

Emmy i Australien.

Tänk, nu har det redan gått en hel månad sedan de åkte, Emmy och Matilda.
Av bilderna jag sett verkar de hitta på en massa roliga saker. Nu senast var de på Fraser Island, vilket är världens största sandö med de farligaste djuren som finns i hela vår värld… ormar, spindlar, skorpioner, dingos, hajar …
Grymt avundsjuk är jag såklart!
-Tack för jag får låna lite bilder Emmy, och var rädd om er små töser. ♥
Visst blir man sugen på att resa ut en sväng i världen när man får se sådana här foto?
Andréa I Saskatoon, Canada.
Från Andréa har jag också fått lite uppdatering. Det är nu två veckor sedan hon for.
Hon jobbar på universitetsdjursjukhuset liksom hon gjorde förra året. Som tur är har hon fått ett lite bättre schema och hon har lite mer fritid det här året. Även lite bättre betalt hoppas jag hon fått. För alla oss som gnäller och  klagar på våra löner här hemma, kan jag berätta att förra året tjänade hon 35 kr/timme. Så drogs det lite skatt också på det!! Det gick ihopa eftersom hon vissa veckor tjänstgjorde så mycket som 120 timmar/vecka …. Det där är vad man får gå igenom om man vill komma uppåt i karriären som veterinär.
 Precis som i kalla Norden har hösten gjort sin entré där i Saskatoon.
Andréas utländska vänner har fått smaka Sveriges nationalrätter, och jag skäms lite grann över mina landsmäns dåliga smak. Surströmming, lakrits och snus … Va e de för en blandning???? Ja, åsså en gammeldansk till det ….
Det är då tur att hon uppmärksammade kanelbullensdag åtminstone, så vårt folk inte blir helt idiotförklarade där borta i Amerikat.
Tack gumman för dina bilder och en stor kram till dig ♥
Jag är verkligen stolt över mina tre tjejer. Alla tre är de så driftiga och med glad framåtanda tar de sig ann livet med en stor portion humor.
Vem de egentligen ärvt allt det där av, det vill jag låta vara osagt…. men det lilla citat som nu följer tycker jag stämmer in ganska bra på mig själv som ung skolflicka ….
Dagens citat:
Hur man får bekräftat att man
är dålig på matte:
Läraren hämtar en stol varje gång
man räcker upp handen.
Nu var jag kanske inte helt urkass på just matte, men för er som hört mig yppa någonting på engelska så inser ni nog vilket som var mitt sämsta ämne i skolan … för att inte snacka om spanska som jag läst i hela tre år och bara kan ett enda ord av. Trabajo, vilket betyder jobba …
Det viktiga är väl att försöka trots att man är sämst!
Ha en fin dag och kram.
Annika
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen