Världens vackraste namn.

Kära Blogg
Under dagens datum i min kalender står världens vackraste namn. Det står Ingrid! Ja, så står det ju Inger också förstås och det är ju fint det med. Det hette en av mina barndomskamraters mamma, och hon var rysligt snäll minns jag. En gång när vi var på utflykt med mina klasskamrater så bjöd Inger hela min klass på pannkakor.
Hursomhelst, ett varmt grattis änglamamma Ingrid på din namnsdag idag.
Ja, grattis på dig också Inger Hallin i Christinehof.
 
Snowie är här och har blivit passad några dagar. Hon är lite tuffare, lite gladare och lite piggare än vanligt.
Den här morgonen tyckte jag nog att hon kunde hänga med ut i skogen på en tur.
 
 
Lilla Snowie är lite sjuk och då är jag ju lite extra ”pjåkig” med henne såklart. Nu tror jag att Snowie utnyttjar sin situation ganska mycket. Halva rundan när vi gick iväg, gick hon sakta och såg ut att vara en trött liten hund. I bland tom tvärvägrade hon och då fick jag bära den lilla madammen en bit. Men så hände något när vi åter styrde näsorna mot hemmet. Då pinnade hon på utav sjuttsingen och verkade inte alls vara varken trött eller sjuklig. Jag tror nog att vår skosgrunda gjorde henne väldigt gott, det är bara det att hon inte förstår det själv liksom.
 
Allt eftersom åren går så har det samlats grejer i min garderob. Den här dagen insåg jag plötsligt att någon de senaste tio åren fyllt på med en salig massa handväskor. Handväskor som inte någon av mina familjemedlemmar kommer att vilja använda fler gånger. Efter klartecken från berörd ägare, blev det en sväng ner till loppisinlämningen.
 
Jag tycker bäst om när hjärtat får bestämma saker. Men den här dagen fick ryggen bestämma lite på eftermiddagen. En halvtimme i liggande ställning uppskattades av mina kompisar.
 
Dagens kloka ord:
Städa upp bland alla små ”måsten”
så får du plats med nya ”vill”
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
En hälsning från Snowie till husse Jimmy i Rysslan:
Kör nu utav bara helvete!!!
Heja, heja, heja …
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen