Livet rusar på i hundranittio.

Kära Blogg
Vi har bråda dagar nu. Snart, snart stundar semester och vi stänger några veckor.
Det brukar alltid vara så för mig, att när de andra äntligen går på sin ledighet, då trappas allt pappersarbete upp och jag får mer att stå i. Fast det gör inte så mycket. När grabbarna börjar i augusti igen, då tar det några veckor innan alla fakturor hittar in på kontoret. Då brukar jag ta det lugnt, och har jag tur (vilket jag ofta har) så kommer det fina vädret då istället.
 
Den här morgonen tog vi i alla fall en liten tur ut i skogen och bara njöt!
 
Arbetet nafsar mig i hasorna, så det får bli ett kort litet inlägg idag.
 
Såklart lite visdomsord på vägen:
 
Du behöver inte tycka som jag.
Du behöver inte vara som jag,
Du får vara du, men låtsas inte att du är någon annan.
 
Ha en bra dag kära Blogg.
Kram och Hejdå.
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top