Livet är fyllt av höstlöv och mys

(inlägget innehåller reklamlänkar)
Hej
Jag älskar verkligen hösten. Det är en tid då det är tillåtet att inte ha allt så tillrättalagt och ordningsamt.
Trädgården får se mer busig ut. Kanske är det bara jag själv som känner så. Det kan vara mina egna känslor och tankar som styr det där, vad vet jag…
Jag som inte tycker om när det är stökigt, jag har inga problem med att hela trädgården fylls med busiga eklöv och ekollon. De dansar runt och har jag tur så flyger de in till grannen i de värsta stormarna.
Vis av min erfarenhet så ska jag inte ha för bråttom med att samla upp dem, naturen kanske fixar det åt mig istället, om jag bara ger det lite tid.
En man som nog känner lite som jag och som har det lite mer busigt nu på hösten det är Karl-Fredrik på Eklaholm. Ni minns kanske stället där vi var i våras, platsen med alla de ljuvliga tulpanerna (inlägget hittar ni här om ni vill känna en försmak av våren)
För en tid sedan stannade vi till och strosade runt där, och nog var det busigt och höstigt även hos honom.
Det är faktiskt så man ska ha det på hösten, lite tillåtande, lite mysigt, inte så mycket krav. Allting blir ändå vackert i skenet av stearinljus.
Dagens citat:
Två saker som säger
mycket om dig:
Ditt tålamod när du ingenting
har, och din attityd när du
allting har.
Bakning och matlagning kräver sitt tålamod och för en tid sedan slarvade Stefan bort min allra bästa lilla skalkniv. Att förlusten av en sådan liten tingest kan göra så mycket med mitt tålamod… grrr…fast värre saker kan ju hända…
Tips:
Just nu finns en kampanj på köksredskap på Members här. Men enligt gammalt skrock så ska man inte ge bort knivar, saxar … de skär vänskapsbanden bort, så det är inget julklappstips direkt….
Jag får nog helt enkelt själv köpa mig en ny kniv. Här får man ett helt set för halva priset. Och servettringar har jag ju önskat mig, som dessa här
Ha en fin dag och kram
Annika
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen