”En underbar jävla jul”

Kära Blogg
Vädret har nu bestämt sig för att vara regnigt, grått och blött från morgon till kväll. Sådana där dagar då man måste ha ljusen tända precis hela tiden. Därför är det ju extra viktigt att vistas utomhus vid denna årstiden tror jag, så man kan suga åt sig så mycket D-vitaminer som bara är möjligt.
På med regnkläder och marschera ut!
I ”min” hage här i Gyllebo går kor och hästar fortfarande kvar och surar. Jag och hundarna längtar tills de blir inflyttade så vi kan ta deras mark i besittning och göra till finfin spårmark. Hur länge får egentligen kreg och ök gå utomhus och drälla på året, det undrar jag?
 
Min dag har varit som vanligt. Arbete, arbete, arbete. Fast jag har förstås hunnit vara med min vän på ett sjukhusbesök – mest som moraliskt stöd och för att äta en go sillamacka. Tack söta Monne.
Av min kära granne, Sarin, har jag fått sån där efterrätt som jag inte ätit sedan jag var barn. Det är liksom bara röd gele. Den smakar egetnligen inte särskilt mycket, men det känns så himla kul i munnen att äta den.
 
 

 På kvällen var Stefan bjuden på handboll i Kristianstad. Det var banken som bjöd sina kunder, sådana som har väldigt mycket pengar …. eller de som har väldigt mycket skulder, som vi …

Jag passade på att gå på bio på kvällen. En film jag varit så sugen på att se -”En underbar jävla jul”.
Mitt betyg får stanna vid medelbra. Visst fick jag skratta, men lite rörig och lite för överdriven ibland i sin jakt på att få publiken att skratta.
Sevärd, men inte mer!
 
(Bilder ut filmen ”en underbar jävla jul)
 
Dagens kloka ord:
Tänk om det fanns en karamell
som gjorde människan snäll,
varje gång de åt en bit,
så lät de bli att prata skit.
Man borde tillverka ett klister
som lagar nerver när de brister
och lagar synen på en del
som bara ser andras fel.
 
Och med det säger jag kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen