Ombytta roller.

Kära Blogg
En söndag i januari kan ofta vara grå, trist och det kan kännas hemskt och förfärligt segt. Men just den här söndagen kändes det  för min del alldeles, alldeles särskilt ljust och fint. Min älskade, underbara dotter kom äntligen hit efter en massa slit på sitt arbete.
Vi drog på oss varma kläder för en härlig vandring i skogen. Min tanke var att smygfota lite bilder på henne och hundarna, men det visade sig att det skulle bli precis tvärtom. Helt ombytta roller….
Det var för övrigt en underbart härlig dag, och jag lovar, man kunde faktiskt känna en svag, svag doft av våren den här söndagen i januari.
 
 
Det vita på Johnnys nos är precis det ni själva tror – äkta hundsnor!
Efteråt blev det mest mys i soffan.
 
 

Att jag inte är så förtjust i tatueringar eller piercingar är väl ingen direkt hemlighet. Det är helt enkelt för att jag inte tycker att det är särskilt snyggt. Det är inte konstigare än att man inte gillar en viss stil eller frisyr. Alla är vi olika och man får helt enkelt göra som man vill. Jag har många vänner med både stora och små tatueringar. De är en del av dem och såklart tycker jag om dem … det är för egen del jag liksom inte kan tänka mig det.
Alla andra för göra som de vill!!
Men så finns det några som jag tycker har gått för långt ….
 
Alla ovanstående fotografier är hämtade från nätet och alltså inte från min vänlista på facebook.
 
Dagens tänkvärda ord:
Du har aldrig sett ditt eget ansikte.
Bara bilder eller reflektioner av det.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top