Den sista April och Valborgsmässoafton

Kära Blogg

 

Så var det då den sista April redan. Eftersom jag är med på en springtävling var det bara för mig att hoppa ur sängen och ge mig ut i den tidiga morgonen. Det gäller att springa så långt man kan under ett år. Nu tävlar jag förstås bara med mig själv, men jag vill ju liksom inte komma sist för det.

Morgonen var underbar, trots att meterologerna gissat annorlunda.

Johnny verkade trött och hängig så han fick stanna hemma med resten av kravallgänget.

 

 
 

 

Vid frukosten hade vi lite familjeråd för att planera en bra matsedel och inköpslista för kommande vecka. Planerna växte och svävade ut lite och slutade med stora semesterdrömmar till USA, ja till och med runt hela jordklotet. Alltihopa slutade dock med min vanliga handlelapp och resan gick som vanligt till ICA i Tomelilla.

 

Idag tipsade Emmy mig om att bloggare helst ska göra ”utstyrselinlägg”. Det är när man lägger upp en bild på sig själv och de kläder man råkat få på sig just den dagen. Det kallas outfit med ett lite finare namn. 
 
Här kommer min först utstyrsel med inköpsställe:
Glasögon: Ullared
Kofta: gammal, antik från HM
Linne: någonstans på Bali
Byxor: någonstans i Kristianstad
Inneskor: Fådda i julklapp av döttrar
Väska: ärvd
 
 
 
 
Valborgsmässoafton
Bästa stället att fira in våren på, måste absolut vara i Komstad. En strålande sol, mysig grillning och vackraste bålet.
 

Tack för en härlig kväll Bertih & Wilton.
Hej då Bloggen

 
.
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen